Nyheter & Information

  • Vi bygger ca 80 nya förråd i fastigheten och beräknas vara klara med detta i mitten av 2018. Vi hoppas att detta bygge kommer att fortgå utan någon större störning av er som befintlig hyresgäst.

  • Fastighetsbolaget har beslutat att införa parkeringsförbud innanför grindarna! Detta beslut har tagits i samförstånd med räddningstjänsten för att säkerställa framkomligheten runt fastigheten, för våra hyresgästers och besökandes säkerhet.

  • Informationsskärm är nu uppe och snurrar i huvudentrén 🖥️ Ni kan även läsa alla nyheter från oss i appen Pintomind Go: https://pintomind.com/se/lets-go/ ange kod: STBVSW i appen.

  • Inkommande vatten kommer att stängas av till och från torsdag 29/3 på grund av reparationer på vattenledningar i fastigheten Intagsvägen 3, Karlskrona. Obs! Samtliga kranar ska hållas stängda under leveransavbrottet för att undvika vattenskador. Stäng av disk- och tvättmaskin, samt övriga maskiner kopplade till ledningsnätet. Direkt efter vattnet åter är påsatt kan vattnet upplevas grumligt, [...]

  • Önskar ni få vårt nyhetsbrev som vi skickar ut till våra hyresgäster vid behov? Maila er e-postadress till info@vapensmeden.se och ange Nyhetsbrev som ämne så kommer ni att få ta del av våra nyheter löpande!

  • Fastighetsbolaget vill informera att det sedan en tid finns 2 st olika sätt att låsa grindarna på. Nedan ser ni bilder hur det är tänkt att man ska låsa så att det alltid ska gå att låsa och låsa upp antingen med nyckel alt. med kod. Tänk även på att låsa grindarna efter er om [...]

  • Fastighetsbolaget Vapensmeden AB har beslutat att använda sig av kamerabevakning på/inom bolagets fastighet/tomtområde i främst stöldförebyggande syfte. Informationen sparas i maximalt 7 dagar om ingen brottsmisstanke föreligger. Ansvarig är bolagets sittande Styrelseordförande.